Čo sú súbory cookies?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú napríklad prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako fungujú súbory cookies?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení, identifikáciu účastníkov, optimalizáciu a personalizovanie návštevy užívateľa na tejto webstránke, prípadne iných stránkach a sieťach, ktoré prevádzkujeme, analýzu informácií o návštevnosti, zlepšenie multi - kanálovej komunikácie a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok. Rovnako sú používané na čo najlepšie identifikovanie našej cieľovej zákazníckej skupiny s účelom upravovať našu ponuku podľa dopytu a čo najlepšieho priameho prezentovania našej činnosti.

Typy súborov cookies sú

(a) súbory cookie relácie, ktoré sú dočasne uložené v počítači alebo zariadení počas relácie prehľadávania a po jej ukončení sa odstráni a

(b) trvalé súbory cookie, ktoré sa uchovávajú v počítači dlhší čas. Tieto trvalé súbory cookie môže užívateľ vymazať.

Na niekoľkých miestach webu je možné, že dôjde aj k používaniu tzv. „permanentcookies“. Tieto údaje nám pomáhajú identifikovať jednotlivé skupiny zákazníkov. Tzv. Third party cookies sú použité na analýzu tzv. trafficinformation.



Všetky cookies sú kontrolované našou web - stránkou. Cookies budú obsahovať iba identifikačné čísla návštevníkov. Používateľský profil bude uložený v aplikácii na web – stránke.



Tzv. Trafficinformation ako IP adresa, miesto, dátum a čas návštev a aktivita na stránke môžu byť uložené v aplikácii tretej strany na základe identifikácie podľa cookie.

Súhlas užívateľa s používaním cookies

Ako užívateľ prezeraním tejto našej webovej stránky súhlasíte s používaním a ukladaním cookie sdo Vášho prehliadača. O tejto skutočnosti ste boli upozornený pri návšteve našej webovej stránky a svoj súhlas prejavujete ďalším prezeraním našej webovej stránky. Ak ako užívateľ nesúhlasíte s používaním súborov cookies, súbory cookies aktívne vymažte alebo zablokujte. Ak dôjde k odmietnutiu používania cookies, našu stránku budete môcť naďalej navštíviť, avšak niektoré funkcie nemusia fungovať správne.

Tým, že používame súbory cookies nedochádza k porušovaniu zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Osobné údaje a ich prípadné poskytovanie nie sú povinné. Ukladá sa len jedinečný identifikátor relácie, ktorý nám umožňuje opätovne načítať profil a predvoľby užívateľa pri vašej ďalšej návšteve webovej stránky. Prípadné osobné údaje poskytujeme v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v súlade so zákonom č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov, ako aj v súlade so zákonom č. 147/2001 Z. z. o reklame a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení, povereným zamestnancom – oprávneným osobám na základe našich pokynov a v súlade s našimi pravidlami ochrany osobných údajov a ďalšími príslušnými opatreniami týkajúcimi sa dôvernosti a zabezpečenia.

Ako kontrolovať súbory cookies?

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

V pomocníkovi, ktorý je súčasťou menu väčšiny webových prehliadačov, sa môžete dozvedieť, ako nastaviť Váš prehliadač tak, aby neakceptoval nové cookies, alebo Vás na nové cookies upozornil , ako aj to ako všetky cookies, ktoré ste dostali, vypnete. My Vám však odporúčame nechať funkcie cookies plne v prevádzke. Cookies nespôsobujú na Vašom počítači žiadne škody a neobsahujú žiadne vírusy.

Používanie súborov cookie na tejto webovej lokalite môžete jednoducho prijať alebo odmietnuť kliknutím na jeden z týchto odkazov: Súhlasím s použitím súborov cookie / Odmietam súbory cookie.

Ponuka prevažnej časti prehľadávačov obsahuje možnosti konfigurácie nastavení t.j. prehľadávač zvyčajne obsahuje možnosti ako napr. povolenie súborov cookie, prezeranie súborov cookie, zakázanie všetkých alebo vybratých súborov cookie atď.

Ďalšie informácie o správe súborov cookies môžete nájsť na týchto adresách:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
 

HUDOBNÉ LETO 

Festival Hudobné leto je už 74 rokov neodmysliteľnou súčasťou letného kultúrneho programu v Trenčianskych Tepliciach.

 

Hudobné leto je najstarší festival komornej hudby v strednej Európe. Ako každý projekt, aj festival sa vyvíja, a preto sme prirodzenou cestou do programu postupne začlenili aj iné hudobné žánre. Stal sa tak festivalom hudby ako takej. Je žánrovo bohatší a dovoľuje nám viac sa vyhrať s dramaturgiou. Vnímame záujem publika o kvalitnú kultúru, a preto sa snažíme každý rok posunúť latku o niečo vyššie.

Hudobné leto od 4. júla až do 5. septembra 2019 prinesie do koncertnej sály Kursalonu 11 unikátnych  predstavení umelcov ako Peter Lipa, Barbora Švidraňová, Ľubica Vargicová, Jozef Hollý, Cigánski Diabli, Pavol Hammel, Mária Čírová, Slovenská filharmónia či
hudobno - tanečné vystúpenie SĽUK Krajinka. Do programu bolo zaradené aj divadelné predstavenie Tri letušky v Paríži.

 

Podujatie je uskutočnené s podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.

www.hudobneleto.sk

  • Facebook - Grey Circle
 

     FOOD FEST V PARKU 

Po úspešnom premiérovom ročníku festivalu, na ktorom sme privítali 6 000 návštevníkov,

bude 7. - 8. septembra 2019 park v Trenčianskych Tepliciach opäť plný chutí a vôní street food jedál a gastronomických špecialít.

Pridajte sa k ostatným milovníkom jedla a zažite s nami dva dni plné pohody a príjemnej atmosféry. Opäť sa môžete tešiť na street food jedlá, food trucky, piknikovú zónu a lokálnych predajcov s poctivými a ručne vyrábanými dobrotami. Celé podujatie je vytvorené v koncepte Zero Waste. Vstup na festival je zdarma.

 

www.foodfestvparku.sk

 
  • Facebook - Grey Circle
 

DIVADELNÁ JESEŇ 

Spojenie kúpeľného mesta s divadelnými doskami je inšpirované nestorom slovenského divadelníctva a rodákom Andrejom Bagarom, ktorý práve v Trenčianskych Tepliciach objavil svoj talent.

Divadelná jeseň v sebe spája malebnosť kúpeľného mesta s komornými javiskovými formami a prináša fanúšikom divadla zážitok z bezprostredného stretnutia so známymi umelcami v krásnom a netradičnom prostredí.

Divadelná jeseň svojím programom prináša vtip, humor a veselosť medzi melancholické jesenné večery. Program je vytváraný s cieľom zaujať ženské aj mužské publikum všetkých vekových kategórií. Do konceptu Divadelnej jesene boli zaradené témy

každodenného života podané humorným a odľahčeným spôsobom.

www.divadelnajesen.sk

 

FASHION SHOW 

Bolo nám veľkým potešením priniesť do Kursalonu štipku módy a vkusu, ktoré boli už od nepamäti súčasťou regiónu Trenčín. Fashion show je módna udalosť tematicky zameraná na blížiacu sa plesovú sezónu.

 

V rámci Fashion show 2017 sa mohli návštevníci zúčastniť prehliadky piatich módnych návrhárov a inšpirovať sa módnymi kolekciami značiek WemLa rena. Skúsení návrhári Veronika Kosková, Jana Jurčenko a Boris Kráľ a postarali o večer plný jedinečnosti, luxusu a nových trendov. Pestrý program obohatili hudobné vystúpenia Samuela Hošeka a záver programu patril prehliadke spoločenských šiat doplnenej o šperky a kvetované čelenky značky Magaela

 

       VIANOČNÝ KONCERT SĽUK 2017

Trenčianske Teplice žijú kultúrou, a preto sme sa rozhodli zaradiť do žánrového repertoáru aj folklór.

 

Počas vianočných sviatkov vystúpil v Kursalone Slovenský ľudový umelecký kolektív –  SĽUK. Profesionálne umelecké teleso, pôsobiace v oblasti umeleckého spracovania a interpretácie folklóru na Slovensku má viac ako 66 rokov tradície a za sebou 10 000 predstavení pre 30 miliónov divákov. SĽUK reprezentoval Slovensko v 60 krajinách sveta so širokým spektrom programovej ponuky. Vo vianočnom koncerte pre divákov Kursalonu v Trenčianskych Tepliciach odzneli tie najkrajšie slovenské ľudové koledy, vianočné piesne a pastorále.

     DIVADELNÉ PREDSTAVENIA

Divadelní nadšenci navštevujú Trenčianske Teplice nielen v rámci festivalu Divadelná jeseň, ale aj počas celého roka. 

 

Predstavenia rôznych žánrov sa v divadelnej sále Kursalonu konajú pravidelne a za posledné obdobie sa divadlo ako kultúrny koncept tešilo veľkej diváckej obľube. Návštevníci sa prišli zabaviť na predstavenie MENO, bláznivú komédiu Láááska alebo vyrazili s kamoškami na Dámsku jazdu - Sitdown ladies komedy s Didianou a Lujzou.